Számlázó program Microsoft Azure felhőben

Kihasználva a Microsoft Remote App technologiáját, a hagyományos Desktop-ra fejlesztett szoftvereink képesek felhőben működni!

AzureSematikusAbra
felhő

Dolphin AZURE

11.700 Ft/ hó / felhasználó
  • Felhasználók száma nincsen korlátozva
  • Napi biztonság mentés
  • Díjfizetés gyakorisága: havonta

Az ár a már Dolphin szoftverrel rendelkező ügyfeleinkre vonatkozik. 

A jelenleg használt számlázó programját (legyen az a Dolphin-InvoicePro bármelyik verziója) felköltöztetjük a felhőbe. Innentől kezdve az alkalmazást már a felhőből tudja indítani. Az indítása annyiban változik, hogy a direkt számlázó program indítása helyett a Dolphin-User alkalmazást kell indítania a számlázó program ikonja helyett. A Dolphin-User program egy keretrendszer, mely a bejelentkezést, a felhasználók jogosultságait, és a programok indítási parancsikonjait kezeli. A Dolphin-User alkalmazásban tudja beállítani a programot használók jogosultságait. Az elindított számlázó program pontosan úgy működik, mint a helyben telepített. 

Előnyök: 

Bővebben a felhős működési módról:

A technológiai megoldásnak köszönhetően a program és annak adatai a felhőben kapnak helyet. A felhő nem más, mint korlátlan erőforrásokkal rendelkező számítógépek halmaza. Ezek a számítógépek képesek alkalmazásokat futtatni és korlátlan mennyiségű adatot tárolni. A felhőben futó rendszerek a felhőben helyet kapó számítógépeken futnak. A felhasználók ezen erőforrásokat "bérlik", használják. Az erőforrások optimalizálása az éppen aktuális igények alapján változik. (Skálázhatóság.) Az alkalmazás használata közben már nem a saját számítógépünk erőforrásait használja ki a rendszer, hanem a távoli számítógépekét. Ennek az a jelentősége, hogy a program sebességét már nem a felhasználó számítógépe vagy szervere határozza meg, hanem a felhőben lévő szerverek kiszolgálási sebessége, ami igénytől függen változtatható. A program működése közben a szerverre csak billentyűzet adatokat közvetít. A szerver pedig csak képernyő adatokat ad vissza a felhasználó számítógépének.  

GYIK

Mire való a Remote Desktop App?

Ez az alkalmazás építi fel a kapcsolatot a szerverrel. A a szolgáltatásba történő bejelentkezést biztosítja.

Biztonságos a felhő használata?

Igen. Minden felhasználó egyedi azonosítással éri el a saját programját. Folyamatos biztonsági mentést tartalmaz a szolgáltatás.

Nincs Internet a gépemen, akkor is használható a felhős módszer?

Nem. A szolgáltatás igénybevételéhez Internet kapcsolat szükséges, mint ahogy a NAV Online Számla kommunikációhoz is. 

Hogyan tudok nyomtatni a felhőben futó programból?

A nyomtatás ugyanúgy történhet fizikai nyomtatóra, pdf fájlba vagy elektronikus számlaként, mint ahogy a desktop alkalmazásban megszokta.

Szolgáltatás megszűnése esetén mi történik?

Szolgáltatás megszűnésekor a felhasználó megkapja a programot, a beállításokat és az adatokat. Ebből a csomagból a felhasználó számítógépén a működés helyreállítható, desktop alkalmazásként folytatható. A helyi erőforrásokra történő visszaállás esetén a felhő szolgáltatás plussz elemei megszűnnek.(Jogosultság-kezelés, biztonsági mentés, ingyenes jogszabálykövetés.)

Szolgáltatás megrendelése